BURSA / İNEGÖL - Yenice Abdurrahman Öztarhan İmam Hatip Ortaokulu

EJDER DADALI - OKUL MÜDÜRÜ

10 Mayıs 1982 Kırşehir dogumluyum.İlk orta ve lise eğitimimi Ankara´da tamamladıktan sonra 2004 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler öğretmenliğinden  mezun oldum.2005 şubat ayında ilk atama olarak Van ili merkez Karpuzalanı ilçesinde görevime başladım.Daha sonra Kavuncu Ali Çavuş ilköğretimde 2007-2012 yıllaraı arasında çalıştım.2012-2015 yılları arasında yönetici olarak Özalp ilçesi 20 Temmuz ortaokulunda çalıştım.2015 yılında Bursa ili Gürsu ilçesinde Hacı Huriye Tinç ortaokulunda 1 yıl çalıştıktan sonra 2016 yılında bursa ili Yıldırım ilçesinde ki Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaoklunda 4 yıl kadar idareci olarak çalıştım.Bu dönemde eğitim yönetimi alanında yüksek lisans eğitimimi tamamladım.2020 yılı eylül ayında atamam Yenice Ali Şefika Göztepe İmam Hatip Orta okuluna yapıldı.Evli 2 çocuk babasıyım.